הכירו את הצוות מאחורי המנות

עוזי הרוש
עוזי הוא הקוסם של המטבח, האיש שלא נח עד שהטעם מדויק יותר מלייזר כירורגי. הוא יודע להכין מנה שילד בן שלוש יאהב ומיד אחריה להגיש גורמה של מסעדת מישלן.

אורלי הרוני
אורלי, מנהלת השיווק והמכירות שלנו, היא לא רק כוכבת – היא הגלקסיה כולה. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתחום ההסעדה, היא כבר ראתה הכל, כולל לקוחות שביקשו אספרסו בלי קפאין עם טעם של קפה.

צחי שמש
צחי הוא המנצח של רצפת הייצור. הוא לא צריך שעון – הוא יודע תוך שנייה מתי האורז מושלם, ותוך שתיים מתי העוף זכה לקריספ המושלם.

שמרית חסון
שמרית חסון היא דיאטנית קלינית מנוסה, המתמחה בתזונת ילדים ומקפידה על דיוק מרבי בתפריטי המנות – וגם בנו. בגישה מקצועית ורגישה, היא מוודאת שכל מרכיב מותאם בצורה אופטימלית, מתוך הבנה עמוקה של צורכי הגוף ואורח חיים בריא.

אילה רייטר
אילה רייטר היא מנהלת משרד צעירה ודינמית, המשלבת ניסיון, סדר וארגון עם אנרגיה טובה ויחסי אנוש מצוינים. בסבלנות ובחיוך, היא יוצרת סביבת עבודה מסודרת, נעימה ויעילה, תוך מתן יחס אישי לכל אדם.

אלי דיק
אלי, המנהל האגדי שלנו, הוא כמו כוס תה ירוק ביום לחוץ: תמיד קר רוח ותמיד מרגיע. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתעשייה, אלי ניהל מפעלים גדולים, ניהל זיכיונות של רשתות קפה מיתולוגיות, ואם היו נותנים לו, כנראה שגם את הפסקת עשר בבית הספר שלכם.

דיתי עמרני
דיתי, טכנולוגית המזון שלנו, היא כמו עין הנץ של המפעל. שום סטייה לא עוברת אותה – לא בפס הייצור, לא בתקנים, ואפילו לא בטמפרטורת המקרר שלכם. עם למעלה מ-10 שנות ניסיון בתחום, דיתי מבטיחה שהכול יתנהל כמו שצריך.
הכירו את הצוות מאחורי המנות

עוזי הרוש
עוזי הוא הקוסם של המטבח, האיש שלא נח עד שהטעם מדויק יותר מלייזר כירורגי. הוא יודע להכין מנה שילד בן שלוש יאהב ומיד אחריה להגיש גורמה של מסעדת מישלן.

אורלי הרוני
אורלי, מנהלת השיווק והמכירות שלנו, היא לא רק כוכבת – היא הגלקסיה כולה. עם יותר מ-20 שנות ניסיון בתחום ההסעדה, היא כבר ראתה הכל, כולל לקוחות שביקשו אספרסו בלי קפאין עם טעם של קפה.

אלי דיק
אלי, המנהל האגדי שלנו, הוא כמו כוס תה ירוק ביום לחוץ: תמיד קר רוח ותמיד מרגיע. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתעשייה, אלי ניהל מפעלים גדולים, ניהל זיכיונות של רשתות קפה מיתולוגיות, ואם היו נותנים לו, כנראה שגם את הפסקת עשר בבית הספר שלכם.
גלו מה התחביב של אלי

שמרית חסון
שמרית חסון היא דיאטנית קלינית מנוסה, המתמחה בתזונת ילדים ומקפידה על דיוק מרבי בתפריטי המנות – וגם בנו. בגישה מקצועית ורגישה, היא מוודאת שכל מרכיב מותאם בצורה אופטימלית, מתוך הבנה עמוקה של צורכי הגוף ואורח חיים בריא.

אילה רייטר
אילה רייטר היא מנהלת משרד צעירה ודינמית, המשלבת ניסיון, סדר וארגון עם אנרגיה טובה ויחסי אנוש מצוינים. בסבלנות ובחיוך, היא יוצרת סביבת עבודה מסודרת, נעימה ויעילה, תוך מתן יחס אישי לכל אדם. אהבתה לאנשים מורגשת בכל אינטראקציה, והיא תמיד שם כדי לסייע, לפתור בעיות ולהניע תהליכים קדימה באווירה חיובית.

דיתי עמרני
דיתי, טכנולוגית המזון שלנו, היא כמו עין הנץ של המפעל. שום סטייה לא עוברת אותה – לא בפס הייצור, לא בתקנים, ואפילו לא בטמפרטורת המקרר שלכם. עם למעלה מ-10 שנות ניסיון בתחום, דיתי מבטיחה שהכול יתנהל כמו שצריך.

צחי שמש
צחי הוא המנצח של רצפת הייצור. הוא לא צריך שעון – הוא יודע תוך שנייה מתי האורז מושלם, ותוך שתיים מתי העוף זכה לקריספ המושלם.
בואו לעבוד איתנו
מעוניינים להצטרף אלינו? השאירו פרטים והצוות שלנו יחזור אליכם